Master Med Mening

Master med Mening (MmM) er et tilbud til alle studenter ved et universitet, som har en avdeling under IUG. Ved å skrive en MmM i samarbeid med oss og en ekstern bedrift eller organisasjon får man en unik mulighet til å skrive en bistandsrettet masteroppgave som både er faglig interessant og spennende. Samtidig reiser man på feltoppdrag og gjør en forskjell ved at oppgaven vil være til nytte for mennesker som trenger det. 

Grip muligheten og skriv en Master med Mening med oss i dag!

"For meg var det å skrive en Master med mening en opplevelse for livet. Det vekket min interesse for utviklingsarbeid og vil muligens stå som første steg i en karriere innen bransjen. Det er en annerledes master som krever mye dedikasjon, men som er utrolig interessant og har en veldig bratt læringskurve."
- Magnus Kile Andersen

Ressurser

Har du interesse for bistand? Det er flere måter å engasjere seg som student slik at man kan lære mer om hvordan det er å drive bistand. 


Hvordan bidra?

Som student ved NTNU kan du:

 • Skriv en Master med Mening, og del erfaringene du får og kunnskapen du tilegner deg med yngre studenter i etterkant!
 • Delta på våre aktiviteter - Bli engasjert gjennom å delta på et av våre arrangementer eller på et av våre kurs.
 • Engasjere deg - Søk opptak! - Vær med å legg tilrette for at andre studenter får verdifull kunnskap og erfaring! Vi har opptak hver høst.
 • Bli medlem - Bli medlem av IUG og velg NTNU som lokal avdeling for mulighet til å stemme ved vårt årsmøte.
 • Gi en gave - ved IUG NTNU jobber alle frivillig og vi er avhengig av pengestøtte for å kunne drive organisasjonen og sende studenter ut på feltoppdrag i forbindelse med Master med mening. Send mail til ntnu(at)iug.no. Ved større pengegaver ber vi deg kontakte IUG Norge.
 • Komme med innspill og forslag til forbedringer til avdelingen på NTNU. Ta kontakt!

Som ferdig utdannet kan du:

 • Engasjere deg - bli med i din lokale IUG-avdeling!
 • Engasjere din bedrift - Snakk med din bedrift om å legge til rette for å reise ut på feltoppdrag, eller om å inngå et samarbeid! Administrasjonen i Oslo er glade for å ta en uformell prat om hvordan din bedrift kan få uvurdelig erfaring ved å sende sine ansatte på korte eller lengre feltoppdrag.
 • Bli feltarbeider - Ingeniører Uten Grenser har i dag en database med medlemmer som ønsker å bidra dersom muligheten byr seg. IUG Norge har ikke egne prosjekter i utlandet, men fungerer som en slags konsulentvirksomhet, der vi tilbyr andre etablerte organisasjoner den nødvendige tekniske hjelpen i felt.
 • Bli medlem - støtt driften av organisasjonen gjennom ditt medlemskap.
 • Gi en gave - alle monner drar!

Du kan holde deg oppdatert på det som skjer nasjonalt ved å kikke på iug.no eller å oppsøke facebook-siden til din lokale avdeling.

Som bedrift eller organisasjon kan du:

 • Bli samarbeidspartner - IUG Norge er avhengig av samarbeidspartnere for å kunne drive arbeidet på nasjonalt plan. Hvert år fordeles tilgjengelige ressurser utover til de lokale avdelingene, deriblant IUG NTNU, for å sørge for videre drift og utvikling av organisasjonen. Vil din bedrift være med på laget?
 • Bli bedriftsmedlem!
 • Gi en gave - vi setter umåtelig stor pris på gaver, som er med og støtter opp om det arbeidet vi gjør.
 • Tilrettelegge for feltarbeid - Legge til rette for at dine ansatte kan reise på feltoppdrag, dersom muligheten byr seg

For å bidra, ta kontakt med IUG NTNU eller IUG Norge

Som vitenskapelig ansatt ved NTNU kan du:

 • Veilede en Master med Mening - Vi og studentene trenger gode og engasjerte veiledere som kan veilede Master med Mening-oppgaver innen sitt fagfelt.
 • Tipse engasjerte studenter om IUG - Vi er stadig på utkikk etter studenter som har lyst å skrive Master med Mening

Meld deg på nyhetsbrev

Kontakt Oss

Navn *
Navn

Hvis du lurer på noe eller bare ønsker å komme i kontakt med oss kan du sende oss en mail eller ta kontakt på facebook!


For generelle henvendelser kan du nå oss på 

      E-post: ntnu@iug.no 


For spørsmål om arrangement eller profilering kan du nå oss på

      E-post: ntnu_event@iug.no


For kompetanse, faglige eller spørsmål om Master med Mening

      E-post: org-ntnu@iug.no 

Facebook: https://www.facebook.com/IUGNTNU