Arrangementsgruppen

Arrangementgruppa i IUG NTNU har ansvaret for å planlegge blant annet workshops, foredrag og mapathons for alle studenter på NTNU som ønsker å delta. Dette er givende og spennende arbeid - og ikke minst gøy når man har et vellykket arrangement bak seg og kan feire et vel overstått event. Arrangementene våre baserer seg på ingeniørmessig bistand og IUGs arbeid.

Vi jobber som en enhet og fordeler arbeidsoppgavene etter ønske og evne. Vi søker etter engasjerte studenter som liker arbeidsoppgaver knyttet til organisering og gjennomføring av arrangementer. Rent konkret vil dette innebære å ringe bedrifter, lage workshops, lede mapathons, mm.

Hovedfokus i gruppa

Vi arrangerer missing maps minst to ganger i semesteret. Ellers vil foredragene og workshopsene arrangeres fortløpende.  Å være med å forme arrangementene er en del av arbeidsoppgavene i arrangementgruppa. Her er det rom for å være kreativ og nytenkende.