Utlysning: Bli en del av vårt fagutvalg

Ingeniører Uten Grenser søker i første omgang fire ingeniører/sivilingeniører/teknologer til toårige frivillig verv. Klikk på ditt fagområde for mer informasjon / for å søke:
- Vann og sanitær
- Bygg og samferdsel
- Vannkraft
- Solenergi

Ingeniører Uten Grenser samarbeid alltid med både norske bistandsorganisasjoner og lokale organisasjoner i ulike utviklingsland. I forkant av at organisasjonen lyser ut sine oppdrag til sine medlemmer, har det blitt stadig mer viktig å utarbeide tydelige tekniske oppdrags-beskrivelser sammen med samarbeidsorganisasjon. Da Ingeniører Uten Grenser sin organisasjon ikke kan dekke alle tekniske fagområder, ønsker vi å etablere et fagutvalg som ivaretar denne kvalitetssikringen. Under gjennomføringen av oppdrag i ulike utviklingsland, kan det også være behov for faglig støtte per epost/Skype, samt faglig kvalitetssikring av oppdragsrapport.

2018-09-10 09_13_02-Utlysning fagutvalg  -  Kompatibilitetsmodus - Word.png

Tidsperiode
1-2 års varighet

Søknadsfrist
1. oktober 2018

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med
Emanuel Rygg - emanuel@iug.no
Medlem av hovedstyret og ansvarlig for etablering av fagutvalg