Utlysning: Prosjektkontrollør / byggingeniør til oppdrag i Nepal

Prosjektkontrollør / byggingeniør for 5-12 måneders oppdrag i Nepal

Ønsker du å investere din tid og kompetanse i noe som både oppleves svært meningsfullt og som gir resultater? Okhaldunga sykehus søker en prosjektkontrollør /byggingeniør for et 5-12 måneders oppdrag i Nepal. 

Alle direkte kostnader dekkes av Normisjon, og kandidaten må derfor kunne stille seg bak Normisjon sitt verdisyn (vedlagt). Det er også mulighet for stipend fra KRIA. 

United Mission to Nepal (UMN) eier og driver to private sykehus i Nepal. Et av disse er Okhaldunga sykehus, som også har opplevd svært sterk økning i tilstrømningen av pasienter de siste årene. De har derfor bygget flere nye sykehusbygninger, deriblant hovedbygning, poliklinikk, tuberkuloseavdeling, akuttavdeling og laboratorium. Flere andre bygninger er under oppføring. Langt det meste av disse arbeidene har vært finansiert av Normisjon. De har vært utført av lokale entreprenører, men med en expat som prosjektleder. 

Planen har vært at Okhaldunga sykehus i mai i år skulle kunne avslutte prosjektene. Men nå har det inntruffet noe som gjør at det vil bli svært vanskelig: Da renoveringen av sykehusets administrasjonsbygning skulle starte for kort tid siden, ble det oppdaget store sprekker i gulv og bærende konstruksjoner. De har antagelig vært der siden jordskjelvet i mai 2015, men ikke blitt oppdaget før nå. Det bygget må derfor tas ned og bygges opp igjen. Og dette vil forsinke noen andre, mindre renovasjonsarbeider betydelig. Det vil derfor være behov for en bygningsingeniør for å se etter disse arbeidene fra sykehusets side i Okhaldunga fra mai i år og antagelig ett år framover.

Ønsker du å ta en nærmere titt på arbeidsoppgaver og spesifikasjoner for oppdraget? Ta en titt på hele utlysningen her!