Samarbeidspartnere

Ingeniører Uten Grenser jobber i grenselandet mellom næringsliv og bistand. Gjennom et samarbeid med oss kan ingeniør- og teknologibedrifter bidra i utviklingsarbeid både direkte og indirekte. Det er tre måter man kan gjøre dette på, som Hovedpartner, Bedriftsmedlem, eller gjennom direkte donasjoner.


Hovedpartnere

IUG har et tett samarbeid med flere Hovedpartnerne, og de er sentrale vår utvikling som organisasjon. Vi er opptatt av at et partnerskap med IUG skal gi gjensidige verdier for begge parter. Derfor innebærer det å være Hovedpartner at samarbeidet med oss skal ha flere bein å stå på: økonomisk støtte til IUGs drift, ansatte hos partner får reise ut på våre oppdrag, foredrag fra feltarbeid holdes hos partner, gjensidig positivt omdømmearbeid, m.m. Disse avtalene skreddersys til den enkelte partner og IUG sitt behov. Dersom din bedrift er interessert i å bli en av våre Hovedpartnere, ta kontakt med oss på vibeke@iug.no.

Les mer om våre hovedpartnere her. 

VÅRE HOVEDPARTNERE:

 
 

Bedriftsmedlem

Som bedriftsmedlem i IUG har bedriften mulighet til å styrke sin verdiprofil og samtidig bidra til IUGs viktige arbeid. Alle bedriftsmedlemmer kan vise IUG sin logo på sine nettsider og si at de støtter oss. Medlemskapet er uforpliktende og har en lav pris. Vi ønsker alle bedrifter velkommen som bedriftsmedlemmer oss. Et bedriftsmedlemskap koster 10.000,- for større bedrifter og 5.000,- for små bedrifter (10 ansatte eller mindre).

For å bli bedriftsmedlem fyller du ut innmeldingsskjemaet og sender det til IUG på vibeke@iug.no.

VÅRE BEDRIFTSMEDLEMMER:

 
 

 

Direkte donasjoner og gaver

Dersom din bedrift ønsker å gi en donasjon til et godt formål eller gi en julegave, er IUG takknemlig for en slik støtte. Ta kontakt med oss på vibeke@iug.no for å organisere dette.