Back to All Events

Stay Safe-kurs, hvordan opptre i felt! DEL II (TRØNDELAG)

Del II av Stay Safe kurs, hvordan opptre i felt. 

OBS! Var du ikke på Del I? ingen problem, bare meld deg opp i kurset via Røde kors sine sider http://www.ifrc.org/learning-platform, lag deg en bruker, finn frem til "Stay Safe - Personal Security (English)" og fullfør de første 4 kapitlene.

Info:
Hvordan skal man opptre i felt, og hvordan skal man ivareta sin egen og andres sikkerhet i internasjonale prosjekter?

IUG arrangerer et to-delt kurs basert på Røde Kors sitt onlinekurs "Stay Safe". Dette er obligatorisk for alle som ønsker å reise på feltoppdrag via Ingeniører Uten Grenser, og Røde Kors, og tar for seg flere livsviktige aspekter ved det å oppholde seg i felt.

Kurset vil foregå over to kvelder (8. og 22. mars) og vil basere seg på en felles gjennomgang av Stay Safe, med diskusjoner av viktige tema "rundt bordet". Dette vil være en dynamisk og sosial måte å gjennomgå materialet på. 

Deltakerene vil tilslutt få et diplom, som er gyldig for utreise gjennom IUG og Røde Kors. 

Kurset er spekket med råd, tips og triks til hvordan man skal opptre i felt, og hvordan å holde seg og sine kolleger/turkamerater trygge i internasjonale prosjekter eller reiser.

Ta med egen laptop og godt diskusjonshumør! Kaffe og snaks serveres deltakerene.

Påmelding via Eventbrite: https://www.eventbrite.com/e/stay-safe-kurs-hvordan-opptre-i-felt-del-ii-tickets-32823637383

OBS: Begrensede plasser! Påmelding stenger dagen før, kl 22.00. Kurset er for medlemmer, gå inn på www.iug.no og meld deg inn om du ikke allerede har gjort det:)Vel møtt!

Mvh
IUG Trøndelag

Later Event: April 26
Workshop (Haugesund)