Back to All Events

Create&make: Building Bridges

  • S1 - Stripa - Gløshaugen Norge (map)

TORSDAG 2. Mars skjer det!

Påmelding på Eventbrite: https://www.eventbrite.com/e/create-make-building-bridges-tickets-32233272586. Det er mulig å melde seg på i grupper, eller en og en - da får man en gruppe å jobbe med der.

Ingeniører Uten Grenser NTNU inviterer deg til årets Create and Make. Fokuset for årets Create and Make er infrastruktur i Tsjad, et land sterkt preget av blant annet malaria, underernæring og meslinger - uten tilgang på nok leger og helsepersonell.

Malaria er fortsatt et av verdens desidert største humanitære kriser. WHO regner med at bare i 2016 ble over 200 millioner smittet og 430 000 døde. IUG NTNU ønsker å bidra med sette fokus på problemene og hva som kan gjøres for å hjelpe. Du får høre et spennende introforedrag av vår hovedsponsor Multiconsult og Asplan Viak vil fortelle om sine erfaringer fra felt. Etter dette blir det caseløsning med fokus på infrastruktur i disse områdene. Da får du et innblikk i hvordan det er å være ingeniør i felt hvor du blir møtt med nye type utfordringer.


Etterpå er det selvfølgelig kåring av vinner til casen! Premier er gavekort fra Sabrura. Lunsj er inkludert.


Program:
12:15: Kort intro IUG
12:20: Intro Multiconsult
12:30: Feltarbeid: Asplan Viak
12:45 Introforedrag og case
13:45: Premieutdeling!

Vel møtt!

Uken etterpå, 9. mars, arrangerer IUG et mapathon der vi skal bidra med å kartlegge Tsjad. Dette er et område Leger Uten Grenser har bedt om bedre oversikt for å kunne nå ut med sin hjelp.