Back to All Events

Mapathon med Ingeniører Uten Grenser og NGU

Ingeniører Uten Grenser Trøndelag inviterer både IUG-medlemmer og andre interesserte til mapathon hos vertsbedrift Norges Geologiske Undersøkelse (NGU) i Trondheim 15 mars! 

Under et "mapathon" ønsker vi å kartlegge utsatte områder som har vært utsatt for katastrofer eller trenger bistand. Kart er veldig viktig i bistandsarbeid, men er ofte manglende. Derfor er det å kartlegge infrastruktur og bygninger kjempeviktig, slik at bistandsarbeidere på bakken kan gjøre jobben sin.

Kartlegging høres kanskje komplisert ut, men er veldig enkelt i praksis. Vi ønsker alle velkommen, uansett forkunnskaper og nivå. Workshopen vil inneholde oppgaver for alle; innføring i mapping for nybegynnere og oppgaver for de mer erfarne. Det eneste du trenger å ta med er din egen laptop og mus!

Det vil bli servert pizza og drikke.

Lag gjerne en konto hos OpenStreetMap før eventen:
https://www.openstreetmap.org/user/new

Påmelding hos Eventbrite:
https://goo.gl/vpfoi1

OBS: Begrenset antall plasser!
Påmelding stenges samme dag som eventen, kl 12.00

Vel møtt!