Back to All Events

Invitasjon til Historier fra Felten (Oslo)

Invitasjon til Historier fra Felten - Solfanger på barnehjem i Zimbabwe

IUG Oslo inviterer med dette til Historier fra Felten. Hensikten med seminaret er å dele erfaringer for kompetanseoverføring og inspirasjon. Denne gangen får vi høre om montering av solfanger på et barnehjem i Zimbabwe. Eventet starter klokken 17:00 den 24. januar, og kommer til å avholdes i Lakkegata 3, i Oslo.

unnamed.jpg

Program 24. Januar

17:00 - Åpning ved IUG Oslo og Omegn


17:10 - Solfanger på barnehjem i Zimbabwe
IUG har nylig hatt i oppdrag å installere en solfanger på et barnehjem i Zimbabwe. Arbeidet ble utført i løpet av syv dager, på et tolvdagers opphold i Gweru, Zimbabwe. De siste fire dagene ble brukt til å gjøre flere andre forbedringer på barnehjemmet. Oppdraget utført av Mathias Espeland og Joar Larsen, for Midland Childrens Hope Project. Mathias kommer til oss for å fortelle sin historie. 
Teaservideo fra oppdraget her

17:40 Spørsmål fra salen

17:55 Avslutning ved IUG Oslo og Omegn

Påmelding
Seminaret er gratis og åpent for alle. Det er allikevel begrenset antall plasser og påmelding gjøres ved å sende en epost til oslo@iug.no
Det blir servering av kaffe og selvfølgelig god stemning.