Ansatte

Styret

leiv_erik_odegaard+(2).jpg

Styreleder - Leiv Erik Ødegaard

Leiv Erik Ødegaard er sivilingeniør i Industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU, 2014. Han er til vanlig leder for Teknologistyring og standardisering i Statnett. Leiv Erik har lang erfaring fra flere verv i frivillige organisasjoner, herunder som leder for Studentsamfundet i Trondhjem, mellomleder i the International Student Festival in Trondheim (ISFiT), samt leder for Møre og Romsdal Unge Høyre. Han har vært styreleder i IUG Norge i to år.

 

 

Styremedlem - Marit Kjendlie

Marit Kjendlie er utdannet sivilingeniør innen industriell økonomi med datateknikk som teknisk studieretning. Hun har 15 års erfaring fra prosjektledelse og ledelse i olje & gass, IT og flybransjen. Marit har hatt flere nasjonale og internasjonale verv i IAESTE (International Association for the Exchange of Students for Technical Experience). Hun har nettopp startet eget selskap sammen med en tidligere kollega fra olje & gassektoren og jobber nå med prosjektledelse og rådgivning innenfor strategi, IT og teamutvikling.

Varamedlem - Magnus Kile Andersen

Magnus Kile Andersen jobber i Rambøll Vann med rensing av drikke- og avløpsvann. Han er utdannet sivilingeniør i maskin ved HiST og NTNU uteksaminert i 2014 med tilleggsutdanning innen vann og prosess samt kurs i humanitært arbeid. Magnus har vært en del av IUG siden 2012 og har hatt flere roller innad i organisasjonen. Blant annet skrev han Master med Mening på regnvannsamling, med gjentagende feltarbeid til det rurale Kenya.

BIlde.png

Styremedlem - Christina Høysæter

Christina Høysæter jobber som R&D Programme Manager i DNV GL og har en MSc i Internasjonal utvikling fra Universitetet i Ås. Christina har erfaring fra feltarbeid i Øst Afrika og har tidligiere jobbet i UN-Habitat i Nairobi og ved den norske ambassaden i Uganda. 

 

Styremedlem - John Nyheim

John Nyheim er sivilingeniør i statikk/bygningsingeniør fra NTH/NTNU, 1976. I 2014 gikk han av for aldersgrensen i Norconsult etter de siste 14 år som konsernsjef. Har fortsatt noen mindre oppgaver for Norconsult, men er nå primært engasjert i diverse eksterne styreverv. Har betydelig ledererfaring på ulike nivåer, er velkjent med prosjekter som arbeidsform både nasjonalt og internasjonalt  og har et bredt kontaktnett i næringslivet .

030_DSC2471.jpg

Styremedlem - Preben Svendsen

Preben Svendsen er utdannet sivilingeniør innen kjemi og prosess fra University of Manchester. Han har i mange år jobbet med forskning og utvikling, hovedsakelig rettet mot KAM og prosjektledelse i olje- og gassektoren. I de senere årene har hann jobbet som logistiker og feltkoordinator for Leger uten grenser i Colombia, DR Congo og Pakistan. Han studerer for tida til en mastergrad i konfliktologi ved UOC.

 

Varamedlem- Martha Kristina Syvertsen

Martha Kristine Syvertsen bor i Oslo der hun jobber som metode- og resultatrådgiver i Kirkens Nødhjelp. Hun har tidligere jobbet mye i felt, blant annet for UNDP på Haiti og for frivillige organisasjoner i India. Hun er utdannet innen miljø, økonomi og biologi, med en MPhil Environmental Policy fra Universitetet i Cambridge.